De XC lessen komen er weer aan!

Op vrijdagavond 9 juni en vrijdagavond 23 juni geeft onze vaste instructeur Arno Zegers weer de jaarlijkse crosslessen. 9 juni bij het Oefen Cross Terrein ‘De Vijfsprong’ in Lunteren en 23 juni bij het KNHS centrum te Ermelo. Aanvang 19.00 uur. Op beide dagen komt de reguliere springles te vervallen. Schrijf je nu in via e-mail: marcmattijssen@hotmail.com. Je ontvangt per mail een bevestiging met alle bijzonderheden. Let op: veiligheidscap en bodyprotector zijn verplicht. Denk ook aan goede beenbescherming voor je paard/pony. Deelname geschiedt op eigen risico.

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>