Ideeënbus


Heb je een idee voor de vereniging?
Plaats het dan in een reactie hieronder!

18 Reacties op Ideeënbus

 1. Anita Sargentini schreef:

  Een tijd terug hebben we een schriktraining kunnen volgen via de Ballingehof. Dit was erg leuk en leerzaam om aan deel te nemen. Maar er is ook een vervolg, namelijk rijdend. Misschien is het leuk om deze ook een keer te geven.

  Gr Anita

 2. J.lee schreef:

  Vorig jaar zijn we bij jullie op een officieele springwedstrijd geweest.
  dat beviel ons ”prima”.
  misschien een idee om er in het indoor seizoen meer te organiseren?

  gr

  • Ilona schreef:

   Hoi J.lee,

   We organiseren elk indoorseizoen twee officiele springwedstrijden, één eind november en één begin/half februari. Vooralsnog zijn er geen plannen om dit uit te breiden, maar we zien je natuurlijk graag terug!

   Ilona
   Secretariaat springen

 3. Marjan schreef:

  Een poosje geleden kon je je opgeven voor het halen van het ruiterbewijs. Dit is toen niet doorgegaan…dit vond ik (en een aantal mederuiters) erg jammer. Komt er nog een mogelijkheid om via de NH het ruiterbewijs te halen?

 4. Yvonne van Geel schreef:

  Ik doe ook graag mee met een schriktraining te paard. Ik ben ook één van de mensen die erg spijt had van het feit dat ik niet heb meegedaan met de training proefgericht rijden. Adriaan Hamoen deed het fantastisch en de volgende keer ben ik zeker van de partij.
  Nog een tip: is het mogelijk om op de site in de agenda een link te zetten naar het betreffende agendaonderdeel? Dat scheelt zoeken.
  Dank en groetjes, Yvonne

 5. Rosalie Abels schreef:

  Hoi allemaal,

  Sinds april ben ik jury (net echt..) en wat mij opvalt is dat mensen niet op de hoogte zijn van de wedstrijdregelementen. Ik moet bekennen dat ik voorheen ook niet bekend was met al die regeltjes.
  Is het niet een idee onze leden met startkaart in te lichten over de belangrijkste regels d.m.v. een a-4tje bijvoorbeeld of een voorlichting? Met daarbij natuurlijk een verwijzing naar álle regelementen welke elke deelnemer dient te kennen?

  Goede reclame voor onze vereniging als onze leden de regels niet snel overtreden!

 6. Emma schreef:

  Hallo,
  Worden er in 2012 ook nog onderlinge dressuurwedstrijden georganiseerd. En worden die data ’s daar van ook op de site gezet?

  Groet Emma

  • Ilona schreef:

   Hoi Emma,

   We gaan zeker ook dit jaar weer onderlinge dressuurwedstrijden organiseren. De data hiervan zijn nog niet bekend, maar ik ben er mee bezig. Ik probeer naast de outdoorwedstrijden van mei en september dit jaar ook twee indoorwedstrijden te organiseren. Meer info volgt inderdaad op deze site!

   Ilona

  • ilona schreef:

   Hai Emma,

   De data staan inmiddels op de kalender, had je het al gezien?

   Ilona

 7. chantal schreef:

  hallo,
  jullie kunnen om elke 2 weken een springles doen of iets anders zoals: crosstraning of schriktraning.
  m.v.g.
  chantal van voorthuizen

 8. Theo Willemse schreef:

  Hallo ik heb niets met de vereniging te maken, maar rij vaak langs in mijn scootmobiel en ga als er iets te doen is graag kijken. Nu valt mij op dat zoals 10 sept. de dressuur staat er geen tijden bij zoals aanvang en tot hoelaat het is , misschien een idee om dat erbij te vermelden.
  mvg. Theo Willemse
  Barneveld

 9. B schreef:

  Wat een saaie site !!!
  Wanneer wordt e.e.a. eens up-to-date gemaakt ??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *