Het bestuur

Jan Diteweg

Voorzitter

-

 

 

 


Cindy Top

Wedstrijd secretaris dressuur

 

Hoi, ik ben Cindy Top, ik houd mij voor de vereniging vooral bezig met het secretariaat van de (dressuur)wedstrijden. Via stage in 1995 ben ik op het bedrijf de Nieuwe Heuvel terecht gekomen.
Samen met mijn man hebben wij een bouwbedrijf. Onze 2 kinderen zijn in de tienerleeftijd. In de paardensport ben ik vooral actief in de dressuurring met mijn zelfopgeleide merrie Narona.
 
Contact:

Hanneke Berkhout

Vice Voorzitter & Wedstrijdsecr. Springen

 

Hoi, ik ben Hanneke Berkhout en ben werkzaam als specialist paardenhouderij bij AgruniekRijnvallei en in het weekend ben ik nog instructrice bij Manege De Nieuwe Heuvel. Toen ik 8 jaar was ben ik bij Sandra begonnen op de manege en doorgestroomd naar de ponyclub en nu rijd ik bij de rijvereniging. De paarden zijn een uit de hand gelopen hobby geworden, waar ik nog steeds veel plezier aan beleef in de sport en fokkerij. Binnen het bestuur ben ik verantwoordelijk voor de springwedstrijden en organiseer ik graag crosslessen en andere leuke activiteiten.

 

Contact:

springennieuweheuvel@gmail.com


Sandra Jansen

Ledenadministratie 

-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Contact:

ledenanh@gmail.com


Kelly Heerema

Penningmeester

 

Mijn naam is Kelly Heerema, al enkele jaren ben ik werkzaam als assistent-accountant bij een accountantskantoor. Bij de verenging hou ik mij voornamelijk bezig met de ledenadministratie. Via een verzorgpaard ben ik in 2006 in aanraking gekomen met de Nieuwe Heuvel. Hier ben in lid geworden van de ponyclub, en na een aantal jaar overgestapt naar de rijvereniging. Hier rijd ik met mijn eigen paard nog steeds met veel plezier. 

 

 

 

 

Contact:

penningmeesternh@gmail.com


Natasja Korteweg

Marketing, Communicatie & Socials

 

Mijn naam is Natasja Korteweg,  binnen de vereniging houd ik me voornamelijk bezig met marketing, communicatie en social media. Vroeger heb ik zelf veel gereden, voornamelijk gesprongen, en nu rijden mijn dochters al jaren bij deze vereniging; Manouk bij de ponyclub en Thirza inmiddels bij de rijvereniging.

 

 

 

Contact:

socialsnieuweheuvel@gmail.com