Het bestuur

Joleen Gorter

Tijdelijk voorzitter

 

 

 


Kelly Heerema

Algemeen bestuurslid 

 

Mijn naam is Kelly Heerema, al enkele jaren ben ik werkzaam als assistent-accountant bij een accountantskantoor. Bij de verenging hou ik mij voornamelijk bezig met de ledenadministratie. Via een verzorgpaard ben ik in 2006 in aanraking gekomen met de Nieuwe Heuvel. Hier ben in lid geworden van de ponyclub, en na een aantal jaar overgestapt naar de rijvereniging. Hier rijd ik met mijn eigen paard nog steeds met veel plezier.  

 

 


Cindy Top

Wedstrijd secretaris 

 

Hoi, ik ben Cindy Top, ik houd mij voor de vereniging vooral bezig met het secretariaat van de (dressuur)wedstrijden. Via stage in 1995 ben ik op het bedrijf de Nieuwe Heuvel terecht gekomen.
Samen met mijn man hebben wij een bouwbedrijf. Onze 2 kinderen zijn in de tienerleeftijd. In de paardensport ben ik vooral actief in de dressuurring en rijd ik met de fries ook recreatief voor de men-wagen.

 


Natasja Korteweg

Bestuurslid ponyclub

 

Ik ben Natasja Korteweg,  binnen de vereniging hou ik me voornamelijk bezig met de ponyclub. Vroeger heb ik zelf veel gereden, voornamelijk gesprongen, en nu rijden mijn dochters al een paar jaar bij de ponyclub van deze vereniging en komen zij fanatiek uit op wedstrijden.

 


Peter Groen

Penningmeester

 

Ik ben Peter Groen, woon in Lunteren en ben al een jaar of 7  penningmeester van de vereniging. In het dagelijkse leven ben ik controller bij een redelijk groot transportbedrijf in Stroe. Mijn grootse hobby is tafeltennis, wat ik al zo'n 35 jaar met veel plezier doe. Doordat mijn vrouw Wilma een paard gestald had op De Nieuwe Heuvel en te horen kreeg dat de vereniging een penningmeester zocht dacht ze gelijk aan mij. Ik doe het nog steeds met veel plezier en hoop het nog een poos te blijven doen.

 


Jan Ditewig

Algemeen bestuurslid

 

-