Lidmaatschap

 

Lessend lidmaatschap

Als je er over denkt om lessend lid te worden, mag je een paar keer als proef in de les meerijden. Als je de derde keer komt, gaan wij ervan uit dat je definitief lessend lid wilt worden. Voordat je met je paard of pony in de les mag komen, moet deze geënt zijn tegen influenza.

Het aantal lessen per week is afhankelijk van de het aantal rijdende leden. De lesindeling wordt door de instructie geregeld en in overleg vastgesteld. De dagen en tijdstippen van de verschillende lessen vind je onder het kopje “Disciplines” en de betreffende discipline. De niet genoten lessen kunnen niet op een ander tijdstip worden ingehaald. In zeer uitzonderlijke gevallen kan de instructie hier van afwijken.

Tijdens de lessen is het dragen van een goede cap verplicht.

Indien het incidenteel niet mogelijk is om de lessen bij te wonen, verwachten we dat je jezelf afmeldt bij de instructie. De contactgegevens vind je onder het kopje “Disciplines” en de betreffende discipline. Wil je graag een keer een proefles volgen? Neem dan contact met ons op via ledennh@gmail.com

 

Niet-lessend lidmaatschap
Niet-lessende leden kunnen niet deelnemen aan de door de vereniging georganiseerde lessen. Leden kunnen voor een niet-lessend lidmaatschap kiezen, omdat zij bijvoorbeeld de voorkeur geven aan een eigen instructeur, of omdat zij door de overkoepelende paardensportfederatie verplicht zijn om lid van een vereniging te zijn en zo aan officiële wedstrijden deel te mogen nemen.

Het feit dat zij geen verenigingslessen volgen, betekent niet dat zij als tweede-rangsleden worden beschouwd! Zij hebben dezelfde rechten (en plichten) als de lessende leden.

 

Lid worden
Je kunt lid worden door dit formulier in te vullen en te versturen. 

De kosten voor het lidmaatschap kun je vinden onder het kopje “Contributie”.

 

Opzeggen lidmaatschap
Het opzeggen van het lidmaatschap moet schriftelijk gebeuren voor 15 november. Bij voorkeur via email en anders via onderstaand adres:
 
RV & PC de Nieuwe Heuvel
t.a.v. ledenadministratie
Annadaal 49
6715 JB  EDE GLD